Так, напевно, надходять самки павуків "Чорна вдова".
     - Я вас обох хочу. - Сказав я і потягнувся до них.
     Вони бросілісі на мене і стали люто стягувати з мене джинси і сорочку, а я в свою чергу розлючено м'яв їх напружилися грудей через прозорі футболки. Чере хвилину, коли я залишився в чому мати народила вони схопили мій член і стали його м'яти. Мені було боляче, але в теж час нестерпно приємно. Вони стали по черзі заковтувати мій величезний член майже до самої основи, при це люто смикаючи свої промежини рукою.
     Настя, смоктали мій член останньої випустила його, відсторонила Таню, відкинула мене на ліжко і з розмаху насадила на мій член своїм вулканом пристрасті. Там було так волого і так гаряче, що мій член просто вибухнув струменем сперми всередину дівчини, але не розслабився - він хотів ще й Настя стала люто скакати іноді роблячи обертальні рухи по колу. Вона стогнала все голосніше і голосніше і, Након, прошептав - Все, кінчаю ... - Заверещала і забилася в оргазменную судомах, як голі дівчата 18 років відео у смертельній агонії б'ється риба витягнуті з води. З її очей бризнули сльози і, завиваючи і забивши своїми маленькими кулочкамі мені по грудях, вона обм'якла і з повзла з мене на бік - це було як легка непритомність. Але мій вірний друг стояв і здаватися не збирався. Таня, до цього яросно мастурбировала на те, як ми трахкали із Настею полізла на мене. Вона встигла довести себе до оргазму один раз, хоча це було не дуже помітно, поки ми трахкалися і її клітор був величезний, розпухлий і червоний. Вона, як і її подруга сіла на мене зверху, але не так різко. Потім сіла як би навпочіпки, але ще спираючись на мене дупою, раздвінла однією рукою губи, а інший відсунула склатку над клітором.
     - Потримайся його - вона потягнула мене за руку. - Він любить ласку.
     Я доторкнувся до неймовірних розмірів клітора - вона закинула голову в солодкій млості. Клітор пульсувало, температура була градусів, напевно, сорок. Я став ніжно робити кругові рухи по ньому і відчув членом, який був усе ще всередині, що там стає вологішим. Вона почала рухатись. Повільно. Ритмічно. Максимально вводячи член у себе і також максимально виводячи - край головки показувався між її яскраво-червоних губ. Вона стала рухатись швидше, аррітмічнее. Було видно, що вона близька до оргазму.
     - Давай закінчимо разом - запропонував я, підмахуючи їй задом. - Я майже готовий.
     - Я теж! Давай!. А-А-А-А-А-А-А! Та-а-а-а! О, Боже! Так!
     Одночасний оргазм подібний до вибуху наднової зірки. Я хотів кричати, вона теж, але в горлі пересохло і ми хрипіли, вигнувши спини, роздираючи і дряпаючи одне одного нігтями. Вона вчепилася мені зубами в плече і ми померли, втратили ощущуніє реальності. Так, напевно, вмирає нова або наднова зірка, висвітливши всю галактику останньої передсмертної спалахом. Не дарма французи говорять, що оргазм це маленька смерть.
     Настя Вже спала і ми теж заснули не виходячи із забуття, не расципляясь, в обіймах один одного. Плоть у плоті. М'ясо в м'ясі.