Я пестив її тіло в самих таємних жіночих місцях, але ніжно-білі трусики, як і раніше приховували найцікавіше ... Я обережно схилив її на стіл ... Весь час цілуючи її (навіть пальчики ніг ...), я дозволив їй влаштуватися зручніше на вчительському столі, тому як великими розмірами він не відрізнявся ... Потім я і сам піднявся на неї. При цьому вона руками взялася матурбіровать мій член, що стирчить, чим немало мене порадувала. А я паралельно цьому, гладив її стегна і грудей, періодично затримуючись на її трусиках і орашая їх поцілунками ... Ми забули про все на світі ... Нам було просто добре ... Дуже добре вдвох. Вона, нарешті, зрозуміла, що вже пора і далі терпіти я не можу. Тому вона взяла мої руки і сама підвела мої пальчики під резиночки своїх трусиків ... Я з радістю почав їх стягати з неї, не забуваючи "повернутися на базу" - не забуваючи цілувати її в губи.
Я не став до кінця оголювати перед собою рай для себе, а залишив оголеним один лише тільки лобок, який був трохи поголений. Я взявся доглядати за лобком своєї вчительки з великим завзяттям ... вилизав його дуже ретельно. А після цього став грати з нею і дражнити, тим більше, що я бачив її нетерпіння відчути в собі мій набряклий член. Я ближче підібрався до її обличчя, чмокнув в носик, і опустився тілом на її пружні груди. Ви навіть не уявляєте, яке це щастя навіть от просто так лежати на таких грудей ... І в цей момент я навмисне членом підчепив нижній край її трусиків і став тертися об неї, але не проникаючи в неї при цьому ... Катя явно не очікувала такого і залишилася приємна здивована такою грою. Я буквально м'яв її, рухаючись назад-вперед. Але вона тільки ще більше збуджувалася з кожним моїм рухом. Коли я знову почав смоктати її грудей, вона не видерждала і прошепотіла мені свої ніжним голосом, який нітрохи не змінився за всі минулі роки ...
"Трахни мене, Іллюша". Але я анітрохи не здивувався таким словам, що пролунав із її завжди ввічливих вуст. Я притягнув її до себе ближче і вирішив, що поки відразу не стану знімати трусики. Я обхопив довгі і неймовірно гладкі на дотик Катині ніжки знизу, завбачливо обхопив її за стегна, і закинув її ноги собі на плечі, благо це було легко здійсненно. Катя посміхнулася, передбачаючи неминучий блаженство тіла і душі. Вона сама взяла мій член в свої ніжні руки і тут же направила в бік трусиків. Я натиснув і порвав їх ... При цьому Катя охнула, але тільки від радості. Тепер вже я притримував свій член руками. Я чітко побачив голі дівчата 18 років відео великі статеві губки ... Катя вже потекла, звичайно, на той час ... Я став повільно водити голівкою по її статевої щілини, ловлячи при цьому неопісумий кайф. І, нарешті, сказав ... "Я хочу тебе оттрахать ззаду. Можна?" Катя відповіла миттєвим згодою. І я розгорнув її попкою до себе. Я дістав з підлоги мій валявся там разом з пальто вовняний шалик та один кінець вручив Каті.
Інший же просунув між її ніг і руками натягнув його, занісши над нами. Потім попросив повернути мені перший кінець шарфа і попередньо просунувши в її щілину свою мову (вона при цьому вдрогнула від задоволення), став терти шарфом її піхву. Ми обидва встали над партою і я знову захопився її грудьми, зовсім забувши про те. що збирався зробити до цього. Але час було нам непідвладне і ми робили те, що хотіли. Вона стояла на коленочках спиною до мене (я теж був на коленочках). Шарфом я пестив її промежини, а потім я взяв у руки її соски і став трошки крутити ... Катя була вся моя, і мені хотілося, щоб так було завжди. Але ось я нахилив її до себе ... Вона слухняно задерла свою велику і елегантну (саме елегантну) попку догори, і я з силою засунув свій член в Катерину Олексіївну ... Спочатку я не прискорює темп, давши їй можливість насолодитися моментом ...... Але потім стогони перейшли майже в крик ... Слава Богу, ніхто нас не почув (вже вечоріло ...). Катя вигиналася піді мною, рухалася своєю попкою мені назустріч, всіляко намагаючись обхопити своїм піхвою мій член якомога сильніше.
дівчата без трусів
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-10-10 09:13:35
Страница: 1