Я пестив її тіло в самих таємних жіночих місцях, але ніжно-білі трусики, як і раніше приховували найцікавіше ... Я обережно схилив її на стіл ... Весь час цілуючи її (навіть пальчики ніг ...), я дозволив їй влаштуватися зручніше на вчительському столі, тому як великими розмірами він не відрізнявся ... Потім я і сам піднявся на неї. При цьому вона руками взялася матурбіровать мій член, що стирчить, чим немало мене порадувала. А я паралельно цьому, гладив її стегна і грудей, періодично затримуючись на її трусиках і орашая їх поцілунками ... Ми забули про все на світі ... Нам було просто добре ... Дуже добре вдвох. Вона, нарешті, зрозуміла, що вже пора і далі терпіти я не можу. Тому вона взяла мої руки і сама підвела мої пальчики під резиночки своїх трусиків ... Я з радістю почав їх стягати з неї, не забуваючи "повернутися на базу" - не забуваючи цілувати її в губи.
     Я не став до кінця оголювати перед собою рай для себе, а залишив оголеним один лише тільки лобок, який був трохи поголений. Я взявся доглядати за лобком своєї вчительки з великим завзяттям ... вилизав його дуже ретельно. А після цього став грати з нею і дражнити, тим більше, що я бачив її нетерпіння відчути в собі мій набряклий член. Я ближче підібрався до її обличчя, чмокнув в носик, і опустився тілом на її пружні груди. Ви навіть не уявляєте, яке це щастя навіть от просто так лежати на таких грудей ... І в цей момент я навмисне членом підчепив нижній край її трусиків і став тертися об неї, але не проникаючи в неї при цьому ... Катя явно не очікувала такого і залишилася приємна здивована такою грою. Я буквально м'яв її, рухаючись назад-вперед. Але вона тільки ще більше збуджувалася з кожним моїм рухом. Коли я знову почав смоктати її грудей, вона не видерждала і прошепотіла мені свої ніжним голосом, який нітрохи не змінився за всі минулі роки ...
     "Трахни мене, Іллюша". Але я анітрохи не здивувався таким словам, що пролунав із її завжди ввічливих вуст. Я притягнув її до себе ближче і вирішив, що поки відразу не стану знімати трусики. Я обхопив довгі і неймовірно гладкі на дотик Катині ніжки знизу, завбачливо обхопив її за стегна, і закинув її ноги собі на плечі, благо це було легко здійсненно. Катя посміхнулася, передбачаючи неминучий блаженство тіла і душі. Вона сама взяла мій член в свої ніжні руки і тут же направила в бік трусиків. Я натиснув і порвав їх ... При цьому Катя охнула, але тільки від радості. Тепер вже я притримував свій член руками. Я чітко побачив голі дівчата 18 років відео великі статеві губки ... Катя вже потекла, звичайно, на той час ... Я став повільно водити голівкою по її статевої щілини, ловлячи при цьому неопісумий кайф. І, нарешті, сказав ... "Я хочу тебе оттрахать ззаду. Можна?" Катя відповіла миттєвим згодою. І я розгорнув її попкою до себе. Я дістав з підлоги мій валявся там разом з пальто вовняний шалик та один кінець вручив Каті.
     Інший же просунув між її ніг і руками натягнув його, занісши над нами. Потім попросив повернути мені перший кінець шарфа і попередньо просунувши в її щілину свою мову (вона при цьому вдрогнула від задоволення), став терти шарфом її піхву. Ми обидва встали над партою і я знову захопився її грудьми, зовсім забувши про те. що збирався зробити до цього. Але час було нам непідвладне і ми робили те, що хотіли. Вона стояла на коленочках спиною до мене (я теж був на коленочках). Шарфом я пестив її промежини, а потім я взяв у руки її соски і став трошки крутити ... Катя була вся моя, і мені хотілося, щоб так було завжди. Але ось я нахилив її до себе ... Вона слухняно задерла свою велику і елегантну (саме елегантну) попку догори, і я з силою засунув свій член в Катерину Олексіївну ... Спочатку я не прискорює темп, давши їй можливість насолодитися моментом ...... Але потім стогони перейшли майже в крик ... Слава Богу, ніхто нас не почув (вже вечоріло ...). Катя вигиналася піді мною, рухалася своєю попкою мені назустріч, всіляко намагаючись обхопити своїм піхвою мій член якомога сильніше.