Хочу розповісти вам, дорогі читачі, одну історію, яка мала місце бути в моєму житті зовсім не давно. Всі події відбувалися в гуртожитку одного вузу, в якому я власне і вчився.
Всі началалось з того, що треба було готувати їжу, але, як на зло, у нас в кімнаті скінчилася сіль. У магазин бігти було вже пізно, та й який студент купує сіль. Сіль просять у сусідів.
Ось я і пішов за сіллю до сусідів, прихопивши з собою скляну банку з під кави.
У нашому общжітіі живуть майже голі дівчата 18 років відео одні дівчата, тому я й пішов у кімнату до дівчаткам, щоб запитати солі. Але як на зло нікого знайомих на поверсі будинку не було - всі роз'їхалися по домівках на вихідні. Я трохи постояв, думаючи що мені робити, і раптом почув в одній з комнать неголосну музику - щось із попси.
Секунду повагавшись я пішов на поклик музики і прийшов до кімнати, в якій я нікого не знаю. Неголосно постукавши, я увійшов. У кімнаті приємно пахло парфумами, грав магнітофон, було чисто і ...
Дві красиві дівчата. Одна блондинка, інша вогненно руда.
- Е. .. Привіт, дівчата! Солі не знайдеться?
- Монетку приніс? - Вони чомусь переглянулися і хихикнули.
- Так, от. - Я поклав п'ятикопійчану монету на холодильник.
Руда дівчина встала, підійшла до мене, взяла у мене з рук банку і насипала мені туди солі.
- Спасибі величезне. Ви не уявляєте ... - Договорити мені не дали.
- Літр горілки на нас двох це багато, як ти думаєш? - Приголомшила мене питанням руда.
- Багато. Буде погано, навіть якщо добре закушувати. - Сказав я нітрохи не збрехавши.
- Тоді може допоможеш? - Втрутилася друга.
- Чого не зробиш заради прекрасної статі. Звичайно, допоможу!
- Тоді відноси сіль і повертайся. Візьми стопки, якщо є.
- Я миттю. Стопки є.
Повернувся я точно миттю, тримаючи в руках три стопки і пів кіло вареної ковбаси. Стіл був вже організований: літр доброї горілки, пара солатіков, сир і лимон. Ми додали до цього мою ковбасу і сіли застілля.
- Я Таня, - сказала руда. - А це Настя. Тебе ми знаємо - ти Сергій.
- Ну, за знайомство. - Ми випили, закусивши лимончиком.
Девченки дістали довгі сигарети з довгої пачки і закурили. Я сам не палю, але дим виношу спокійно, так як сам раніше курив кілька років.
Розмова потік, як по маслу. Ми пили за прекрасних дам, за хлопців, за навчання, за мистецтво, за танки і за дзен-буддизм.
Коли літр став підходити до кінця і дівчата вже порядком захмлелелі я став помічати, що вони щось затівають. Ну, що ще можуть затіяти п'яні баби, а?
молоди голи дивчата
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-10-10 09:30:23
Страница: 1